ESL One Cologne 2014 — финалният ден

Всичко се свежда до този ден. Остават четири отбора, от които някой ще бъде коронясан като шампиона на ESL One Cologne 2014 CS:GO.


Полуфиналите започват в 9:00 CET (3:00 EST, 12:00 PST), следвани от гранд финала — 15:00 CET (9:00 EST, 6:00 PST).

Наблюдавайте мачовете чрез GOTV или в twitch.tv със свързан Steam акаунт и ще разполагате с шанса да получите сувенирен пакет, ознаменуващ събитието.

Също така можете да подкрепите любимия си отбор, като вземете стикер капсула с ESL One Cologne 2014 легендите или претендентите, които в момента са на разпродажба.