ESWC 2013

Az Electronic Sports World Cup 2013-ra ezen a héten kerül sor, a szokásos helyen, Párizsban, Franciaországban, ahol 25 000$ vár megszerzésre a férfiak bajnokságán és 10 000$ a női bajnokságon.

A nagy kedvencek, Svédország NiP és Franciaország VeryGames újra megpróbálnak olyan csapatokat visszaverni, mint az Ukrajna Astana Dragons, Egyesült Államok compLexity, Dánia Copenhagen Wolves, Svédország fnatic és tíz másik, hogy elvigyék a legmagasabb, 12 500$ díjat.

Itt a bajnokság menetrendje:

Október 31., csütörtök:

„A” csoport (Svédország NiP, Finnország ENCE, Egyesült Királyság fm.TOXiC, Norvégia AGENT)
„B” csoport (Franciaország VeryGames, Dánia Copenhagen Wolves, Portugália k1ck, Algéria C3 Gaming)

„A” csoport, 1. – 3. kör 9:30 CET (4:30 EDT)
„B” csoport, 1. – 3. kör 14:30 CET (9:30 EDT)

November 1., péntek:

„C” csoport (Ukrajna Astana Dragons, Svédország fnatic, Németország ALTERNATE, India ATE Gaming)
„D” csoport (Egyesült Államok compLexity, Franciaország Clan-Mystik, Svédország LGB eSports, Líbia ETERNiTY)

„C” csoport 1. – 3. kör 9:30 CET (4:30 EDT)
„D” csoport 1. – 3. kör 14:30 CET (9:30 EDT)

November 2., szombat:

Negyeddöntők (háromból legjobb) 9:30 CET (4:30 EDT)
Elődöntők (háromból legjobb) 13:00 CET (8:00 EDT)
3. – 4. helyezett döntő (háromból legjobb) 16:00 CET (11:00 EDT)

November 3., vasárnap:

Döntő (háromból legjobb) 9:30 CET (4:30 EDT)

Megtalálhatod a részletes menetrendet, hivatkozásokat minden meccs közvetítésére, fotógalériákat és egy előzetest a HLTV.org oldalon. Követhetsz minden akciót a hivatalos weboldalon, az ESWC.com-on is.