ESWC 2013 rájátszás

Az ESWC 2013 a rájátszási szakaszban van, és egy sor érdekes párosítás következik ezen a hétvégén Párizsban, Franciaországban.

Észak-Amerika egyetlen képviselője, a Egyesült Államok compLexity kemény ellenfelet kapott a regnáló bajnok Svédország Ninjas in Pyjamas képében, míg a Franciaország VeryGames a Svédország fnatic-kkal fog találkozni ugyanazon az ágon.

Ezzel egy időben a női bajnokságból már csak a döntő van hátra, melyen az Németország ALTERNATE találkozik majd a Svédország Druidzzal az 5000$-ért folyó csatában.

fnatic

Itt az esemény hátralevő részének menetrendje:

November 2., szombat:

Németország ALTERNATE vs. Svédország Druidz További infó 9:30 CET (4:30 EDT)
Franciaország Clan-Mystik vs. Egyesült Királyság fm eSports További infó 9:30 CET (4:30 EDT)
Dánia CPH Wolves vs. Ukrajna Astana Dragons További infó 9:30 CET (4:30 EDT)
Svédország fnatic vs. Franciaország VeryGames További infó 9:30 CET (4:30 EDT)
Svédország NiP vs. Egyesült Államok compLexity További infó 9:30 CET (4:30 EDT)
Elődöntők (háromból legjobb) 13:00 CET (8:00 EDT)
3. helyezett döntője (háromból legjobb) 16:00 CET (11:00 EDT)

November 3., vasárnap:

Döntő (háromból legjobb) 09:30 CET (4:30 EDT)

Fotógalériákat, videóinterjúkat, meccsstatisztikákat, közvetítés-hivatkozásokat és sok mást találhatsz a HLTV.org-on. Megnézheted a hivatalos weboldalt, az ESWC.com-ot is az eredményekért és közvetítési információkért.