ESL One Cologne 2015: negyeddöntő

Nyolc csapatnak már véget értek a bajnoki reményei. Gratulálunk a továbbjutó csapatoknak, akik feltöltik a szombati negyedöntő ágait. A játékok CET 13:45-től (EST 8:45 , PST 5:45) kezdődnek.

Kövesd a meccseket GOTV-n vagy Twitch-en összekapcsolt fiókkal, hogy jogosult legyél az eseményt ünneplő emlékcsomagokra, és győződj meg róla, hogy elhelyezted a Cologne 2015 Válassz! Kihívás választásaidat, mielőtt a meccsek elkezdődnek!