ESWC 2013 – dogrywki

ESWC 2013 jest teraz w fazie dogrywki ze zbliżającymi się wieloma interesującymi meczami we Francji w Paryżu podczas tego weekendu.

Jedyni reprezentanci Ameryki Północnej, United States compLexity, dostali w trudnym losowaniu panujących mistrzów Sweden Ninjas in Pyjamas, kiedy to France VeryGames spotkają się z Sweden fnatic po tej samej stronie drabinki.

W tym samym czasie, turniej kobiet zbliża się do wielkiego finału, w którym Germany ALTERNATE spotkają się z Sweden Druidz w walce o 5 000$.

fnatic

Oto terminarz na pozostałą część wydarzenia:

Sobota, 2 listopada:

Germany ALTERNATE kontra Sweden Druidz Więcej informacji 9:30 CET (4:30 EDT)
France Clan-Mystik kontra United Kingdom fm eSports Więcej informacji 9:30 CET (4:30 EDT)
Denmark CPH Wolves kontra Ukraine Astana Dragons Więcej informacji 9:30 CET (4:30 EDT)
Sweden fnatic kontra France VeryGames Więcej informacji 9:30 CET (4:30 EDT)
Sweden NiP kontra United States compLexity Więcej informacji 9:30 CET (4:30 EDT)
Półfinały (do dwóch wygranych) 13:00 CET (8:00 EDT)
Mecz o 3. miejsce (do dwóch wygranych) 16:00 CET (11:00 EDT)

Niedziela, 3 listopada:

Wielki finał (do dwóch wygranych) 09:30 CET (4:30 EDT)

Możesz znaleźć galerię zdjęć, wywiady wideo, statystyki meczy, linki do transmisji i więcej na HLTV.org. Możesz również odwiedzić oficjalną stronę internetową ESWC.com po wyniki i informację o transmisjach.