EMS One 2014: Wielki finał


Rozpoczęło się z szesnastoma drużynami, a teraz pozostały tylko dwie do walki na 2014 EMS ONE KATOWICE CS:GO CHAMPIONSHIP. Zwycięska drużyna odejdzie z nagrodą wartą 100 000$ z 250 000$, które zostały ufundowane przez społeczność. Mecz zacznie się o 13:00 CET (08:00 EST, 05:00 PST).

Możesz obejrzeć mecz na żywo na GOTV lub na jednej z oficjalnych transmisji. Ponadto, aby zdobyć ekskluzywny turniejowy pakiet pamiątek, pamiętaj aby obejrzeć na żywo na GOTV lub na Twitch z połączonym kontem Steam.

Po więcej transmisji turnieju odwiedź HLTV.org