ESL One Cologne 2015: Finały

Pozostały już tylko 4 drużyny i niedługo dowiemy się kto zostanie zwycięzcą ESL One Cologne 2015 CS:GO! Półfinały rozpoczynają się o godzinie 11:45 CET (5:45 EST, 2:45 PST). Zobaczymy wtedy rywalizację Team EnvyUS i Team SoloMid oraz zwycięzców poprzedniego turnieju, drużynę Fnatic, którzy zmierzą się z wcześniejszymi mistrzami, drużyną Virtus.Pro. Wielki finał rozpocznie się o godzinie 18:45 CET (12:45 EST, 9:45 PST).

Oglądaj mecze poprzez GOTV lub na twitch.tv, używając połączonego konta Steam, a będziesz mieć szansę na otrzymanie zestawu pamiątek z tego wydarzenia. Nieważne czy to zwycięzcy czy przegrani, okaż im takie samo wsparcie poprzez zakup naklejek ulubionych graczy z autografem oraz naklejek ich drużyn.