ESL One Cologne 2015: Ćwierćfinały

Skończyła się nadzieja ośmiu drużyn na wygranie mistrzostw. Gratulacje dla wygranych drużyn, które wypełniają sobotnią drabinkę ćwierćfinałów. Mecze rozpoczną się o 13:45 CET (8:45 EST, 5:45 PST).

Oglądajcie mecze poprzez GOTV lub na Twitch z połączonym kontem, by mieć prawo do pakietów pamiątek upamiętniających wydarzenie oraz pamiętajcie o wytypowaniu swoich faworytów w wyzwaniu Pick’em Cologne 2015, zanim mecze się rozpoczną!