ESWC 2013

Electronic Sports World Cup 2013 bu hafta her zamanki gibi Paris, Fransa’da başlayacak ve Men’s Tournament için 25000$, Women’s Tournament için 10000$’lık ödülleri olacak.

En büyük favoriler Sweden NiP ve France VeryGames tekrardan Ukraine Astana Dragons, United States compLexity, Denmark Copenhagen Wolves, Sweden fnatic gibi takımlar ve diğer 10 takımla 12000$’lık büyük ödülü almak için mücadele edecekler.

İşte turnuvanın programı:

31 Ekim Perşembe:

A Grubu (Sweden NiP, Finland ENCE, United Kingdom fm.TOXiC, Norway AGENT)
B Grubu (France VeryGames, Denmark Copenhagen Wolves, Portugal k1ck, Algeria C3 Gaming)

A Grubundaki 1-3 rauntları 9:30 CET (4:30 EDT)
B Grubundaki 1-3 rauntları 14:30 CET (9:30 EDT)

1 Kasım Cuma:

C Grubu(Ukraine Astana Dragons, se fnatic, Germany ALTERNATE, India ATE Gaming)
D Grubu (United States compLexity, France Clan-Mystik, Sweden LGB eSports, Libya ETERNiTY)

C Grubundaki 1-3 rauntları 9:30 CET (4:30 EDT)
D Grubundaki 1-3 rauntları 14:30 CET (9:30 EDT)

2 Kasım Cumartesi:

Çeyrek final (3 Maçlık) 9:30 CET (4:30 EDT)
Yarı final (3 Maçlık) 13:00 CET (8:00 EDT)
3. ve 4. sıranın belirlenmesi (3 Maçlık) 16:00 CET (11:00 EDT)

2 Kasım Pazar:

Büyük final (3 Maçlık) 9:30 CET (4:30 EDT)

Detaylı programı, her maç için yayın bağlantılarını, fotoğraf galerilerini ve bir önizlemeyi HLTV.org adreslerinde bulabilirsiniz. Ayrıca tüm aksiyonu takip etmek istiyorsanız resmi internet sitesi ESWC.com‘u takip edebilirsiniz.