SLTV StarSeries VII

Kiev, Ukrayna’da bu hafta sonu 15000$’lık etkinlik dünyanın en iyi takımlarından dört tanesiyle başlayacak- http://static.hltv.org//images/flag/ua.gif Astana Dragons, http://static.hltv.org//images/flag/se.gif fnatic, VeryGames vehttp://static.hltv.org//images/flag/se.gif NiP.

İki günlük mücadelenin sonunda sadece üç tanesi kaldı. fnatic takımı Astana Dragons ve NiPOnly takımlarına karşı yenilerek elenmiş olsa bile henüz en iyi maçlar başlamadı.

İşte şimdiye kadar ki sonuçlar ve turnuvanın geri kalanı için program:

10 Ekim Perşembe:

Ukraine Astana Dragons vs. Sweden fnatic 2-1 Maç raporu VOD
France VeryGames vs. Sweden NiP 2-0 Maç raporu VOD

11 Ekim Cuma:

Sweden NiP vs. Sweden fnatic 2-0 Maç raporu VOD

12 Ekim Cumartesi:

Ukraine Astana Dragons
vs. France VeryGames 10:00 CEST (4:00 EDT)
Sweden NiP
vs. karar verilecek
21:00 CEST (15:00 EDT)

13 Ekim Pazar:

Büyük final 15:00 CEST (9:00 EDT)

NiP alt gruptan müthiş bir geri dönüş yaparak etkinliği kazanacak mı veya SLTV StarSeries yeni bir şampiyona mı sahip olacak?

Eğer öğrenmek istiyorsanız bütün maşlar resmi Rusya’daki SLTV kanalından, NiPTV İngilizce yayın ve 99Damage Almanca yayın yapacak ve siz bu yayınları bu sayfanın sağ tarafında bulabilirsiniz.

.