ESL One Köln 2014 – Çeyrek Finaller


İki grup maçlarıyla dolu dolu geçen günün ardından sekiz takım turnuvaya devam ediyor. ESL One Köln 2014 Çeyrek Finalleri bugün 10:00 TSİ’de (9:00am CET, 3:00am EST, 12:00am PST) başlayacak ve muhteşem maçlar sunacak.

Kimler Yarı Finallere çıkacak? Seçimlerinizi maçlar başlamadan önce yapın.

Maçları GOTV’den, veya Steam hesabınıza bağlanmış bir twitch.tv hesabıyla izleyin ve etkinliği anmak için sunulan hatıra paketlerini kazanma şansı yakalayın.

Favori takımınızı aynı zamanda ESL One Köln 2014 Efsaneler veya Meydan Okuyucular çıkartma kapsülleri ile de destekleyebilirsiniz.