ESL One Köln 2014 – Final Günü

Bütün her şey bu son bir güne kadar geldi. Dört takım yoluna devam ediyor, fakat sadece bir tanesi ESL One Köln2014 CS:GO Şampiyonu olarak taçlandırılacak.


Yarı finaller saat 10:00 TSİ’de (9:00am CET, 3:00am EST, 12:00am PST) başlayıp, Büyük Final ondan sonra 16:00 TSİ’de (3:00pm CET, 9:00am EST, 6:00am PST) sahne alacak.

Maçları GOTV’den, veya Steam hesabınıza bağlanmış bir twitch.tv hesabıyla izleyin ve etkinliği anmak için sunulan hatıra paketlerini kazanma şansı yakalayın.

Favori takımınızı aynı zamanda, şu anda indirimde olan, ESL One Köln 2014 Efsaneler veya Meydan Okuyucular çıkartma kapsülleri ile de destekleyebilirsiniz.