ESWC 2013

Турнір «Electronic Sports World Cup 2013» відбудеться у своєму звичному місці — Парижі (Франція), і на ньому буде розіграно $25,000 на чоловічому турнірі і $10,000 на жіночому.

Фаворити турніру — Sweden NiP і France VeryGames знову спробують перемогти такі команди, як Ukraine Astana Dragons, United States compLexity, Denmark Copenhagen Wolves, Sweden fnatic і 10 інших, та вибороти найбільший приз у $12,500.

Ось розклад турніру:

Четвер, 31 жовтня:

Група А (Sweden NiP, Finland ENCE, United Kingdom fm.TOXiC, Norway AGENT)
Група В (France VeryGames, Denmark Copenhagen Wolves, Portugal k1ck, Algeria C3 Gaming)

1-3 раунди у групі А 9:30 CET (4:30 EDT)
1-3 раунди у групі B 14:30 CET (9:30 EDT)

П’ятниця, 1 листопада:

Група C (Ukraine Astana Dragons, se fnatic, Germany ALTERNATE, India ATE Gaming)
Група D (United States compLexity, France Clan-Mystik, Sweden LGB eSports, Libya ETERNiTY)

1-3 раунди у групі C 9:30 CET (4:30 EDT)
1-3 раунди у групі D 14:30 CET (9:30 EDT)

Субота, 2 листопада:

Чвертьфінали (BO3) 9:30 CET (4:30 EDT)
Півфінали (BO3) 13:00 CET (8:00 EDT)
Ігри, які вирішують 3-4 місця (BO3) 16:00 CET (11:00 EDT)

Неділя, 3 листопада:

Фінал (BO3) 9:30 CET (4:30 EDT)

Ви можете знайти докладний розклад, посилання на трансляції для кожного матчу, галерея фотографій і попередній перегляд на HLTV.org. Ви також можете здійснити всі ці самі дії на офіційному веб-сайті ESWC.com.