ESWC 2013 плей-оф

Турнір «ESWC 2013» зараз знаходиться на стадії плей-оф з цікавими матчами, які вже незабаром відбудуться у Парижі (Франція) під час цього вікенду.

Єдині представники з Північної Америки, United States compLexity, дуже легко поступилися після напруженої нічиї теперішнім чемпіонам Sweden Ninjas in Pyjamas, в той час як France VeryGames зустрінуться з Sweden fnatic в одній групі.

В той самий час жіночий турнір підходить до фіналу, де Germany ALTERNATE зустрінуться з Sweden Druidz у боротьбі за приз у $5,000.

fnatic

Ось розклад на події, що залишились:

Субота, 2 листопада:

Germany ALTERNATE проти Sweden Druidz Докладніше 9:30 CET (4:30 EDT)
France Clan-Mystik проти United Kingdom fm eSports Докладніше 9:30 CET (4:30 EDT)
Denmark CPH Wolves проти Ukraine Astana Dragons Докладніше 9:30 CET (4:30 EDT)
Sweden fnatic проти France VeryGames Докладніше 9:30 CET (4:30 EDT)
Sweden NiP проти United States compLexity Докладніше 9:30 CET (4:30 EDT)
Півфінали (BO3) 13:00 CET (8:00 EDT)
Матчі за 3-є місце (BO3) 16:00 CET (11:00 EDT)

Неділя, 3 листопада:

Фінал (BO3) 09:30 CET (4:30 EDT)

Ви можете переглянути фотогалерею, відео-інтерв’ю, статистику матчів, посилання на трасляції і ще багато іншого на HLTV.org. Ви також можете відвідати офіційний веб-сайт ESWC.com, щоб переглянути результати та інформацію про трансляції.