ESL One Cologne 2015: чвертьфінал

Надія на чемпіонський титул завершилась для восьми команд. Вітаємо команди, які пройшли до суботнього чвертьфіналу. Ігри пройдуть о 13:45 CET (8:45 EST, 5:45 PST, 16:45 за київським часом).

Слідкуйте за матчами на GOTV, або на сервісі Twitch з під’єднаним акаунтом, щоб мати можливість отримати сувенірні набори, а також перевірте чи ви зробили ставки на змаганні «Cologne 2015 Pick’em» перед матчами!