MLG Columbus: Фінал


Після тижня розчарувань та сюрпризів лишилося тільки дві команди. Дивіться на Twitch або на MLG як вони змагатимуться за розподіл призового фонду у 1 000 000$ та за титул чемпіона головного турніру CS:GO на Nationwide Arena, де розпродані усі квитки. Ґранд-фінал розпочнеться о 20:00 за Києвом (13:00 EDT).

Також не пропустіть матч усіх зірок, який збере найбільш улюблених спільнотою гравців з Америки та Європи. Матч усіх зірок розпочнеться о 6:45 за Києвом (23:45 EDT).